Ik met een hoofdletter

IMG_20180829_082144_805

Hoi Hoi,

Ik ben Lien, schrijfster van LiefsLien. Waar ik vroeger al met mooi-klinkende woorden speelde, speel ik nu met teksten, quotes en verhalen. Het liefst schrijf ik over mijn gevoelservaringen en filosofische gedachtekronkels. Wij voelen namelijk allemaal. Wij denken allemaal en wij doen allemaal. En tegenwoordig is dat allemaal lekker veel. Begrijp me niet verkeerd, hier is niets mis mee. Het maakt juist voor schitterende situaties, onderwerpen of gevoelens die los komen bij mensen. Bij mij ook!

Ik heb mij altijd al wat vreemd gevoeld ten opzichte van anderen. Totdat ik deze ervaringen die ik van binnen beleefde en van buiten op schreef eens ging delen met de mensen in mijn omgeving. Totaal onverwacht reageerden zij begripvol en enthousiast. Ik ontdekte dat ik helemaal niet zo vreemd was of dingen anders ervoer. Eenย  fijne openbaring. En die ervaring wil ik graag met jou delen.

Ik wil je het gevoel geven dat alles kan en alles mag. Jij bent niet vreemd, gek of anders. Jij bent jij, net als ik. Ik hoop je met mijn teksten te raken, je herkenning te geven. Of simpelweg het genot van even pauze, even lezen ๐Ÿ˜‰

Heb jij tips, vragen of complimenten die je graag kwijt wilt? Stuur ze in een mailtje via info@liefslien.com. Van meer positiviteit is vast nooit iemand slechter geworden.

Fijne dag!

Liefs Lien

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *