LiefsLien Coaching: Ontd!

  • Balanszoekers opgelet!
  • Zijn begrippen als zelfvertrouwen of zelf-liefde jou nog vreemd?
  • Ben je zoekende of sta je stil?
  • Wordt het tijd om in de actie te komen?

Dan is LiefsLien Coaching iets voor jou!

Zoek jij groei in dingen als:

  1.  Beter zijn in weten wat je wilt
  2. Sneller en functioneler richting je doel bewegen
  3. Jezelf echt leren kennen in het proces hier naartoe
  4. Leer omarmen wie je al bent, hoe je grenzen stelt en hoe jij de verbinding met jezelf en anderen weer aangaat.

En wellicht wel de belangrijkste van allemaal: 

Ontdek hoe jij zelf je (overvolle) week zodanig kunt leren managen, dat je er energie van krijgt i.p.v. dat alles je zo veel energie kost. Jezelf zijn is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Waarom Coaching?

Je hoeft niet je volledige leven om te gooien om het beter te maken. Je gooit enkel een klein stukje om. Namelijk: je mind!

De manier waarop jij naar jezelf en de wereld kijkt zegt iets over de levenshouding die jij aanneemt en dus hoe je dingen ervaart. Door samen te oefenen zul je ontdekken hoe jij zelf ervoor kunt zorgen dat je je leven als leuker ervaart zonder al te grote of extreme maatregelen te nemen.  De focus ligt tijdens de coachingssessies bij hoe we jouw dag of week praktisch en energie-wise kunnen structuren waardoor jij optimaal kunt functioneren.

Energie-management: Wat is dat?

Daar waar iedereen het steeds over de mooie term timemanagement heeft, wordt er een nog veel belangrijker iets  over het hoofd gezien!

Je kunt namelijk wel heel goed zijn in het volstoppen van je agenda met fantastische activiteiten, maar wat levert het je daadwerkelijk op?

Hoeveel energie is er nog over aan het einde van de week? Het einde van je dag? Of zelfs het einde van je activiteit?

Doe jij dingen waar je energie van krijgt of die je energie kosten?

Manage jij je tijd of manage jij je energie?!

‘Druk druk druk’, het lijkt wel de meestgebruikte hedendaagse term. En het is nog hip ook! Want als je druk bent, gaat het goed met je. Het gaat zelfs zo goed, dat je altijd wel iets te doen hebt. Je bent belangrijk, populair zelfs. Niet alleen op je werk, ook bij vrienden en familie sta jij altijd klaar om alles op rolletjes te laten verlopen.

Maar daar waar iedereen zich bij het maken van een wekelijkse agenda op de tijdsindeling focust, lijkt niemand er bij stil te staan of al deze (leuke) activiteiten mentaal/emotioneel/fysiek en spiritueel wel haalbaar zijn. Of ook wel: heb ik simpelweg genoeg energie voor deze drukke agenda?

Hoe deel jij je dag in? Werk je 8 uur per dag? En op welke tijden is dat? Voel je je ‘s ochtends net zo scherp als ‘s middags? Hoe pas je je voeding hierop aan? Is er een optimale focus zonder afleiding? En hoe lang is die focus er dan daadwerkelijke ?

Al deze dingen zijn namelijk  op een ideale manier te managen. Leer in enkel 2 a 3 gesprekken de basiskennis om er mee van start te kunnen gaan.

LiefsLien Coaching iets voor jou? Meld je aan!

Meld je vrijblijvend aan voor een digitale intake: Tijdens een sessie van 45 minuten bespreken we de kern van je hulpvraag. Ook hier zal meteen helder worden welke stappen we kunnen  zetten voor het behalen van jouw doel.

Kosten:

€90,00 per sessie incl. BTW.

Meld je hier aan

Stuur mij vrijblijvend een email met een korte motivatie waar ik je mee kan helpen

óf

Maak meteen een afspraak voor een intake: info@liefslien.com

Online Coaching

Online 1:1 is mogelijk!

Informeer naar de mogelijkheden: info@liefslien.com