Kies jouw ideale traject


Vind je de stap naar een klinisch psycholoog te groot, maar voel je wel dat je hulp kunt gebruiken? Wil je niet op de wachtlijst komen te staan, maar snel je verhaal doen zodat je weer meer balans en geluk kunt ervaren?
Meld je dan aan voor een gratis online kennismaking.
Als positief psycholoog ben ik er juist voor jou: de mentaal gezonde mens die simpelweg even vastloopt in het dagelijkse leven. Door gespecialiseerd te zijn in (werk)geluk en voldoening uit het leven halen kan ik mensen goed begeleiden wanneer zij vastlopen op typische levensthema’s zoals de zoektocht naar voldoening, persoonlijke groei, burn out, relatiecrisis, emotieregulatie & het ontwikkelen van een groeimindset.

Uitbreiden of combineren is altijd mogelijk:

Dit is een kort en krachtig traject. Speciaal voor diegene die al op de goede weg is, maar nog een extra boost kan gebruiken. In dit traject krijg je:

 

◊  Gratis online kennismaking gesprek (no strings attached) 

◊  3 sessies van 1,5 uur

◊  Wekelijkse online coaching

◊  Persoonlijk groei plan

◊  Gratis toegang tot zelfliefde challenge inclusief uitgebreid werkboek t.w.v. €49,95

 

€499,-

Dit is het traject voor jou als je al ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je wilt de diepte in. Je hebt genoeg gepraat en bent er nu klaar voor om ook fysiek (ademwerk/emotioneel lichaamswerk/systemisch werk) aan de slag te gaan. In dit traject krijg jij:

 

◊  Gratis online kennismaking gesprek (no strings attached) 

◊  6 sessies van 1,5 uur

◊  Wekelijkse online coaching

◊  Persoonlijk groei plan

◊  Extra begeleiding via email/Whatsapp

◊  Gratis toegang tot zelfliefde challenge inclusief uitgebreid werkboek t.w.v. €49,95

 

€899,-

Dit is het traject voor jou als je er klaar voor bent om vanaf hier alles anders te doen. Kortom: je bent niet tevreden met hoe het nu gaat en helemaal klaar voor een gehele transformatie. Tijdens dit transformerende traject neem je afscheid van je oude (slechte) gewoonten en leer jij een leven te creëren waarvan je dacht dat het niet mogelijk was. In dit traject krijg jij:

 

◊  Gratis online kennismaking gesprek (no strings attached) 

◊  9 sessies van 1,5 uur

◊  Wekelijkse online coaching

◊  Persoonlijk groei plan

◊  Extra begeleiding via email/Whatsapp

◊  Gratis toegang tot zelfliefde challenge inclusief uitgebreid werkboek t.w.v. €49,95

 

€1299,-

Wat anderen zeggen over Lien

"Ik heb mezelf op een nieuwe manier leren kennen bij Lien. Sinds de sessie sta ik veel meer in contact met mezelf en wie ik daadwerkelijk wil zijn. Ik ben me veel meer bewust geworden van de diepe onderliggende processen die maken tot wie ik ben en hoe ik me gedraag. Lien hielp me hier licht op te schijnen en gaf me inzicht in hoe ik het vanaf hier anders kan doen. Ik durf nu veel meer mijn hart te volgen."
Sylvia
Basispsycholoog Kind en jeugd
"Lien is anders dan anderen. Lien luisterd, luisterd goed. Spiegelt, legt terug, confronteert en reflecteerd. Soms is dit pittig, omdat je weet dat je aan de slag 'moet' gaan met jezelf en je gedachtes en dat is niet altijd makkelijk. Maar Lien helpt je hierbij door eerlijk en oprecht te zijn, je inzicht te geven in wie je bent en wat je wil, om je vervolgens aan het denken te zetten over hetgeen waar je mee struggelt. Bij Lien voelde ik me meteen op mijn gemak en durfde ik kwetsbaar te zijn. Ik heb ontzettend veel geleerd door haar coaching."
Willemijn
Recruitment Consultant
"Als je écht wilt groeien in je 'bewust zijn', dan zijn er maar weinig mensen die je begeleiden zoals Lien. Vanuit zo'n helder Wéten en zo'n diep begrip voor al jouw kanten. Zij ziet, legt bloot, steunt, én omarmt de kanten van je die het nodig hebben om gezien te worden. Ze brengt je dichter bij jezelf op een manier die je bij geen enkele andere psycholoog zo zult ervaren. Geloof me."
Stan
Ondernemer

Coaching bij mij houdt in

Een LiefsLien coachings traject aangaan houdt in dat je een grote verandering mag verwachten. Een verandering die jij-zelf teweeg gaat brengen.

 

Verandering is namelijk gemakkelijk én onvermijdelijk wanneer je anders tegen jezelf en het leven aan leert kijken. Hier heb je wel een gezonde dosis lef voor nodig, maar ik twijfel er niet aan dat ook jij die hebt.

 

In mijn trajecten maak ik veel ruimte voor wie jij bent en welke manier van aanpak het beste bij jou past. We blijven down to earth, maar gaan wel de diepte in, want daar ligt alle kennis om te ervaren & leren hoe je kunt groeien zodat je weer vanuit je hart kunt leren leven en stralen.

Twijfel je nog of coaching wat voor jou is?

Investeren in jezelf kan een grote stap zijn. Wellicht kan het helpen om mij wat beter te leren kennen voordat je deze stap neemt? Dit kun je doen door geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten via zoom met mij in te plannen. Dan kijken we samen of er een match is en of ik je verder kan helpen.

Onze trajecten kun je ook in termijnen betalen.