1:1 Coaching

Beautiful Soul,

In de 1:1 deep dive sessies werk ik met jou en alles wat er op dit moment in je leven opkomt. Samen maken we jouw weg naar geluk en voldoening weer tastbaar en bereikbaar.

 

We focussen op wat je nodig hebt om nog meer verbinding te maken met het geweldig mooie mens dat je van binnen al bent.

 

Laag voor laag zullen we afpellen wat je niet meer dient of nodig hebt om jouw authentieke ik meer ruimte en vrijheid te geven om naar buiten te komen.

 

Je zult je meer verbonden voelen met jezelf, je hart en je missie dan ooit tevoren.

Deze sessies zijn voor jou als

♥ Je meer geluk wilt ervaren en aantrekken in je leven
♥ Je verlangt naar meer zelfvertrouwen in de magische vrouw die je al bent
♥ Je wilt leven vanuit je eigen krachtige kern
♥ Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf
♥ Je meer balans wilt in je leven door dieper in je lichaam te kunnen zakken
 
 

Ben jij klaar om te connecten met je eigen innerlijke magical being?

 

Ben je klaar om voluit voor jezelf en jouw groeiproces te kiezen?

 

Ben je klaar voor een complete transformatie?

 

Ben je klaar om de oude jij lekker los te laten en jezelf onder te dompelen in al het moois wat nog meer voor jou weggelegd is?

Do you feel the call to act on this?

De soorten sessies zijn puur afhankelijk van wat er nu in je leven relevant is en waar je naartoe wilt groeien.

 

Met technieken uit zowel de systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, NLP, lichaamswerk en de (positieve) psychologie help ik je op jouw weg naar een fijner en lichter leven.

Tijdens het eerste gesprek breng ik met jou je wens naar persoonlijke groei & heling in kaart en stel een optioneel behandelplan samen zodat je bij voorbaat al een beeld hebt van wat je kunt verwachten.

 

Hier zijn enkele voorbeeldsessies waar we in kunnen duiken:

Selflove Sessions is een traject dat ik zelf vanuit grote onvrede en zelfhaat naar liefde heb doorlopen.
Wat we uitstralen, trekken we aan in ons leven! Dus verlang je naar meer liefde en zachtheid vanuit je omgeving? Ga er dan zelf mee aan de slag. Met liefde en compassie naar jezelf kunnen kijken is naar mijn mening en ervaring echt een skill. Wanneer je de juiste vaardigheden in handen krijgt en je blijft oefenen, dan is groeien op dit gigantisch mooie levensvlak onvermijdelijk.
In de Selflove sessions geef ik je deze tools en zal ik je begeleiden op je reis naar meer liefde voor het prachtige wezen dat je al bent.
 
Persoonlijk leiderschap.
Eigenaarschap nemen over je gedachtes, gevoelens en handelingen is jezelf echt leren kennen op een dieper niveau.
Dit betekent een deep dive in wie je zelf van binnen bent. Wij vrouwen hebben zoveel verschillende kanten aan ons. De moeder, het kind, de zus, vriendin.
Jezelf echt leren kennen gaat over jezelf toestaan te luisteren naar wat er leeft in jou en elk deel van jezelf te begrijpen. Wat heeft het nodig? Wat verlangt het? Hoe kun je er voor zorgen, en dus voor jezelf?
 
Dit traject zal je veerkrachtig én emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal sterk maken.
ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash
 
Getting in touch with your feminine softness.

 

Laten we weer in contact komen met de vrouwelijke kracht van overgave. Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn?
Wat heeft jouw vrouwelijke energie nodig om te ontspannen, te stromen, te vertrouwen en je over te geven aan het leven?
 
De wetenschap van geluk.
Waar zijn we allemaal naar op zoek in het leven?  Waar worden wij als mens nu echt duurzaam gelukkig van?
In deze sessies focussen we ons op wat geluk en voldoening voor jou betekenen en hoe we van jou een nog gelukkiger mens kunnen maken.
Zodat jij vanuit je kern geluk kunt ervaren i.p.v. buitenaf. Ik, als gelukswetenschapper, zal je hierbij helpen 😉

Magical Being,

 

Ik zou heel graag willen dat je elke dag een leven leidt vol plezier, passie,

 

 

liefde en gemak. En ik kijk ernaar uit om je te ontvangen

 
 

in deze veilige ruimte van genezing en groei,

 
 

zodat we alle beperkte overtuigingen en blokkades

 
 

kunnen opruimen die je ervan weerhouden je droomleven voluit te leven.

 
Losse sessies bedragen €111,- per consult.
Voor de bovenstaande trajecten is betalen in termijnen ook mogelijk. Vraag naar de opties!

Anderen gingen je voor:

"Lien is anders dan anderen. Lien luistert, luistert goed. Spiegelt, legt terug, confronteert en reflecteert. Soms is dit pittig, omdat je weet dat je aan de slag 'moet' gaan met jezelf en je gedachtes en dat is niet altijd makkelijk. Maar Lien helpt je hierbij door eerlijk en oprecht te zijn, je inzicht te geven in wie je bent en wat je wil, om je vervolgens aan het denken te zetten over hetgeen waar je mee struggelt. Bij Lien voelde ik me meteen op mijn gemak en durfde ik kwetsbaar te zijn. Ik heb ontzettend veel geleerd door haar coaching."
Willemijn
"Als je écht wilt groeien in je 'bewust zijn', dan zijn er maar weinig mensen die je begeleiden zoals Lien. Vanuit zo'n helder Wéten en zo'n diep begrip voor al jouw kanten. Zij ziet, legt bloot, steunt, én omarmt de kanten van je die het nodig hebben om gezien te worden. Ze brengt je dichter bij jezelf op een manier die je bij geen enkele andere psycholoog zo zult ervaren. Geloof me."
Stan
"Ik heb mezelf op een nieuwe manier leren kennen bij Lien. Sinds de sessie sta ik veel meer in contact met mezelf en wie ik daadwerkelijk wil zijn. Ik ben me veel meer bewust geworden van de diepe onderliggende processen die maken tot wie ik ben en hoe ik me gedraag. Lien hielp me hier licht op te schijnen en gaf me inzicht in hoe ik het vanaf hier anders kan doen. Ik durf nu veel meer mijn hart te volgen."
Sylvia

Coaching bij mij houdt in:

Een LiefsLien coachings traject aangaan houdt in dat je een grote verandering mag verwachten. Een verandering die jij-zelf teweeg gaat brengen.

 

Verandering is namelijk gemakkelijk én onvermijdelijk wanneer je anders tegen jezelf en het leven aan leert kijken. Hier heb je wel een gezonde dosis lef voor nodig, maar ik twijfel er niet aan dat ook jij die hebt.


In mijn trajecten maak ik veel ruimte voor wie jij bent en welke manier van aanpak het beste bij jou past. We blijven down to earth, maar gaan wel de diepte in, want daar ligt alle kennis om te ervaren & leren hoe je kunt groeien zodat je weer vanuit je hart kunt leren leven en stralen.

Twijfel je nog of Coaching iets voor jou is?

Investeren in jezelf kan een grote stap zijn. Wellicht kan het helpen om mij wat beter te leren kennen voordat je deze stap neemt? Dit kun je doen door geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten via zoom met mij in te plannen. Dan kijken we samen of er een match is en of ik je verder kan helpen.

Onze trajecten kun je ook in termijnen betalen.