1:1 Coaching

Al op de lagere school ontdekte ik dat ik thuis iets leerde wat vele anderen niet leerde. Ik begreep het nooit waarom anderen niet open waren over wat ze voelde of hoe ze iets ervoeren.

Als jongvolwassene begon ik steeds beter te begrijpen wat het daadwerkelijk was dat mij zo verschillend maakte van anderen: voor mij was het normaal om open te zijn over mijn gevoelens en emoties. Om dit met een anderen te delen en zo steun aan elkaar te ervaren. Ik groeide hierdoor en ik begreep dus niet waarom anderen ervoor kozen dit niet te doen. 

 

Tot ik simpelweg ontdekte dat veel mensen dit niet leren in hun jeugd (of zelfs volwassen leven). Thuis vaak niet. En in de efficiënte en doelgerichte maatschappij al helemaal niet. We leren onze gevoelens privé te houden en vooral niet zomaar op tafel te leggen bij een vreemde of zelfs bekende. Wat we echter niet weten is dat dit ons enorm belemmert in onze groei op weg naar voldoening, liefde en geluk. Begrijp me niet verkeerd: er is niets mis met het mannelijke efficiënte, gevende, systemische en de doelgerichtheid in onze samenleving. Het zijn ontzettend mooie eigenschappen.

Er mist enkel iets en (on)bewust voelen we dat. Er is een onderbelichte en onderontwikkelde kant in onze maatschappij en dus in onszelf.

Namelijk het zachte, emotionele, sensuele, passieve en receptieve vrouwelijke in ons. Dit is een kant die ook behoefte heeft aan groei en ontwikkeling. Maar als hier amper over gesproken wordt; als passiviteit, emotioneel en sensueel zijn dingen zijn waar we enkel thuis, achter gesloten deuren, met onze partner (die dit ook niet geleerd heeft) over mogen spreken… Tja, waar dan??

 

Dit is iets waar velen van ons naar snakken. Vaak zonder dat we het weten:

De ontwikkeling van het vrouwelijke in onszelf; Het leren meebewegen met het leven; Zonder onnoemelijk hard te hoeven werken toch veel bereiken; Zonder steeds weer teveel van onszelf te moeten geven; We mogen weer leren ontvangen; Landen in ons lichaam; Waardoor het leven weer in balans komt.

Waardoor wij zelf weer in balans komen. En dus een lichter, gelukkiger en liefdevoller leven kunnen gaan leiden. Vanuit voldoening. Vanuit volledig in contact zijn met onszelf en onze kern. Om vanuit hier te weten hoe we met een ander kunnen zijn, leven, voelen en bewegen.

 

Dit is voor jou als je…

 

→ het gevoel hebt dat je iets mist in je leven

→ op zoek bent naar meer voldoening en geluk

→ op zoek bent naar (een dieper contact met) jezelf

→ beter wilt leren communiceren met je omgeving, zoals je partner, ouders of vrienden

→ beter wilt worden in voelen

→ op weg bent naar meer (zelf)liefde, begrip en compassie in je leven

→ wilt leren hoe je een totale shift kunt maken van wie je nu bent naar de beste, leukste, mooiste en gelukkigste versie van jezelf

→ je droomt van een superrelatie (met jezelf én de ander)

 

 

 

Met technieken uit zowel de systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, NLP, emotioneel lichaamswerk en de (positieve) psychologie help ik je op jouw weg naar een fijner en lichter leven. Tijdens een intakegesprek van 1,5 uur breng ik met jou het probleem in kaart en stel een optioneel behandelplan samen zodat je bij voorbaat al een beeld hebt bij het traject en wat je kunt verwachten.
 

 

Wat kun je nog meer van mij verwachten?

 

» ik help je meerdere perspectieven te zien
» een neutrale en open kijk op de situatie
» een holistische aanpak. D.w.z. ik hoor en zie ook wat je niet zegt. Alles hangt met elkaar samen en ik werk op alle 4 de vlakken: spiritueel, emotioneel, mentaal & fysieke gezondheid
» ik ben je spiegel. Dit betekent dat je een directe en open houding van mij mag verwachten
» ik ben een spirituele denker met een gezonde dosis aardse humor en nuchterheid. Dingen hoeven niet altijd zwaar te zijn
» een safe space waarin alles er mag zijn en met zorg gedragen wordt 
» vertrouwelijkheid en discretie 
 

Anderen gingen je voor:

5/5
5/5