#Living my dreamlife


I love myself!!!

 

Oh mijn god, wat ben ik trots. Wat is het leven toch heerlijk. Terwijl ik vandaag afscheid neem van de prachtige plek waar ik de laatste 4,5 maand vertoeft heb kijk ik terug met dankbaarheid en trots.

 

Wow wat ben ik gegroeid,

 

Wow wat heb ik veel geleerd. Over mezelf en over het leven. Over persoonlijk leiderschap en het volgen van je hart. Ik heb geleerd dat ik dit soort avonturen mag blijven doen. Dat ik écht mijn eigen wereld mag en kan creëren. Dat wanneer ik mijn intuïtie en verlangens volg, het juiste ALTIJD op mijn pad verschijnt.

 

Ik heb geleerd dat ik kan vertrouwen, dat de wereld mij draagt wanneer ik mij durf te laten dragen. Ik heb geleerd te HOUDEN van mijn prachtige gevormde VROUWENLICHAAM. En dat ook dan, nog steeds de onzekerheid er altijd mag zijn. Want oh, wat zijn wij vrouwen toch prachtige en magische wezens. Ik OWN dit en dat mag jij ook 😉🥰Ik heb meer helderheid in wat voor soort leider ik wil zijn. In wat voor soort mens ik wil zijn. Ik verlang naar een wereld vol vrouwelijke zachte én kwetsbare leiders die weten dat hier enorm veel kracht in schuilt. Ik verlang ernaar nog meer te werken vanuit overgave en plezier. Omdat ik ervaar en geloof dat dit kan.

Wij zijn allemaal zo’n ontzettend prachtige zielen. En in deze nieuwe tijd is daar ruimte voor, dat weet ik zeker. Nu is de tijd om jouw droomleven te leiden, om in jouw leiderschap te stappen en je hart te volgen. NU is het de tijd om te durven kiezen voor LIEFDE. Iedere dag weer.

Liefde voor jezelf

Liefde voor jouw prachtige lichaam

Liefde voor je gezondheid

Liefde voor je verbondenheid met anderen

Liefde voor jouw levenWant wauw, als wij toch allemaal in deze enorm stralende vlam van licht durven te gaan staan🔥🌟. In ons eigen vlammetje. In onze eigen-liefde. Voor alles wat is. Dan kan het toch niet anders, dan dat we een schitterende wereld creëren. SAMEN. Met zoveel liefde, warmte en begrip. Daarin wil iedereen vrij bewegen en leren. Dat is hoe ik het leven voor me zie.

Met jou, lief mens.

Met jou 😉Met liefde,

Lien

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *