Ademcirkels

Ademen in Zelfliefde

 

Ademen in Zelfliefde. Alles wat ik lucht geef, geef ik ruimte. En ruimte is Liefde. Ruimte maakt dat dingen kunnen groeien en dat dingen kunnen helen.

 

Of beter gezegd maakt Liefde dus dat wij kunnen groeien én dat wij kunnen helen. Liefde zorgt voor ons. Wij zijn Liefde. Wij ademen Liefde.

 

Er is geen snelle manier om je beter te voelen dan door te investeren in Liefde. Je kunt  beter worden in het voelen en herkennen van het gevoel van Liefde, simpelweg door er te zijn en mee te oefenen. 

Ademwerk helpt hierbij. Het helpt je om beter te worden in voelen.

De adem is enorm krachtig. 

Tijdens een ademcirkel komt dat wat er nog verstopt lag naar de oppervlakte. De vastzittende energie komt weer vrij waardoor emoties en oude pijn opnieuw de ruimte krijgt om te stromen en te helen.

Je komt nog dieper in contact met jezelf en met wat er leeft in jou. Je ontdekt wat jouw aandacht nog nodig heeft en komt weer in contact met je eigen natuur: je adem.

Ademwerk is niet voor iedereen. Het vraagt moed, overgave en vertrouwen. En kundige begeleiding. Maar het brengt ook zoveel. Rust, zachtheid en heling zijn hierbij onze favoriete onderdelen van herstel. 

Nieuwsgierig geworden? Kom het eens ervaren of stuur ons een berichtje bij vragen.

 Praktisch
  • Zondagmiddag van 13:30 tot 16:00u, inloop vanaf 13:15u
  • Max 14 deelnemers,   om de persoonlijke en intieme sfeer te bewaren.
  • Op locatie in Tilburg. 
  • Voel jij dat je hierbij hoort te zijn? Reserveer dan snel je plek en stuur alvast een berichtje!
  • Tickets: deelname 1 cirkel  €49,- 
  •  Zorg dat je niet al teveel eet vanaf 2,5 uur van te voren. Ons advies is een licht ontbijt tussen 10 en 11 in de ochtend voor de sessie.

Liever een 1:1 sessie? Vul onderaan deze pagina een ‘get in touch’ in en vraag naar de mogelijkheden.

Fijn je daar te zien Lieverd