One day Selflove Retreat

Video afspelen

Zelfliefde & Seksualiteit

Zaterdag 28 oktober van 10:00 tot 17:30 uur

op een magisch mooie Locatie in Valkenswaard. 

(Voor koppels én singles)

 
De SelfLove Retraitedag van dit najaar staat weer op de planning! En dit is wel een ontzettend speciale editie met een prachtig thema: Seksualiteit en Zelfliefde. Samen met therapeut & expert o.g.v. mannenwerk en seksualiteit Tjeu Vossen geef ik deze zelfliefde-retraitedag speciaal rondom het thema seksualiteit. Want als er iets van belang is in onze seksualiteit dan is het wel zelfliefde.
Meer over Tjeu: https://spiritueelmeesterschap.nl/
 
Thema’s die deze dag voorbij komen zijn:
Grenzen
Jezelf & elkaar ontmoeten, hoe doe je dat?
Verlangens
Consent
En nog zoveel meer…
 
 Zelfliefde is een groot thema in seksualiteit. En je seksualiteit is een enorm onderdeel van zelfliefde. In beiden kun je dus groeien, ontdekken en ontwikkelen. En tijdens deze workshop dag kan je dus groeien in alle twee! No worries, de kleren blijven aan. En veiligheid wordt gewaarborgd. Ons verlangen voor de dag is je kennis te laten maken met bewustwording op Zelfliefde in Seksualiteit.
 
Je zult leren wat het is om te:
Houden van jezelf
Houden van je lichaam
Houden van je eigen intieme seksualiteit
 
Een dag waarop Vrouwen én Mannen zichzelf en elkaar ontmoeten, ontwapenen, verbinden. De retreats/workshops van Tjeu en Lien staan bekend om hun grote mate van veiligheid, geborgenheid, verbinding, kracht en speelsheid. Een basis om jezelf helemaal te omarmen.
Ga je met ons mee op deze dag waar diepte én luchtigheid samenkomen?
 
OMG, zo leuk om jou erbij te hebben lieverd.
Ik beloof je dat het een magische dag gaat worden!

 

Kom je samen? Kies dan voor een Duo Ticket en bespaar €25,00 per persoon!🥰


Het zit al allemaal in je, lieverd! Laten we het er samen uithalen

OMG Wat houd ik toch van dit thema!!! Believe me, prachtige ziel. Het is zo ontzettend mogelijk om te groeien in ZelfLiefde. Jawel, met de juiste skillset en ambitie is alles mogelijk.
Al meer dan 100 dappere zielen gingen je voor in de vorige SelfLove Retraites. Scroll naar beneden voor hun liefdevolle woorden en ervaringen.
🔥
🔥
🔥

Deze magische dag is een combinatie tussen workshop en retraite. Waarom? Omdat zelfliefde leuk mag worden 😉. Het mag ontspanning oproepen en plezier. Zodat jij hier vol fun & ease een nieuwe dagelijkse gewoonte van kunt maken. Zodat jij nog meer gaat overstromen van liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor het leven

Sprinkles of Love from others:

10/10
Ik kijk terug op het selflove retreat met een warm en liefdevol gevoel. Wat een warm bad vol liefde, compassie en onvoorwaardelijke acceptatie was dit. Je weet mensen in hun waarde te laten maar toch aan te moedigen om te groeien zelfs als het doodeng is, hierin blijf je geduldig en bied je een enorme steun om ervoor te zorgen dat de ander het kan en durft aan te kijken. Echt een diepe buiging voor hoe jij dit weet te doen. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen waarin je je een dag mag onderdompelen in onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en warmte.
Lobke
Omg, deze dag was te gek!! Ik voel me echt anders. Deze week gaat alles zo goed meteen ook. Ik merk dat ik mezelf beter begrijp en ook meer liefde en begrip voor mezelf kan voelen. Wat een ervaring zeg. Ik ben je megadankbaar. De oefeningen hebben me echt aan het denken gezet. En jij zet zoveel veiligheid neer. Ik voelde me ontzettend op mijn gemak en aan het einde van de dag ook helemaal verbonden met mezelf en de groep. Dankjewel daarvoor.
Mariska
Wat een heerlijke dag gisteren. Zoveel uitnodigingen, speelsheid en diepte! Je zorgt zo gemakkelijk voor de veiligheid van iedereen waardoor ieder lid van de groep zijn eigen ding écht kan aankijken. En dat gebeurt dan ook! Wat een rust en overzicht heb je. Oprecht reagerend en inspelend op alles wat naar voren komt en gezien mag worden. Je neemt de tijd die de ander nodig heeft om zijn/haar laatste masker, de laatste sluier voordat het diepe verdriet of de fragiele kwetsbaarheid zich durven tonen, te laten vallen. En tijd en aandacht is het enige wat we hebben om de ander zover te krijgen. Je dagindeling, keuze van oefeningen, opeenvolging van werkvormen, muziekkeuze, pauzemomenten - ze voelen allemaal heel natuurlijk, organisch, passend. Je hebt het gewoon in je vingers om een groep te leiden, aan te voelen wat kan en niet kan en daarbij ieder groepslid apart te zien in wat zij/hij nodig heeft. Een gave! Je neemt zelf de volle rust en ruimte voor jezelf in om aanwezig te zijn als Mens, als Vrouw én als groepsleider. Je persoonlijke kracht en kwetsbaarheid gaan de groep voor en brengen hen daar waar ze nog niet eerder geweest zijn. En het voelt allemaal heel natuurlijk, niet geforceerd. Een natuurtalent dus. Prachtig. Dank voor deze ervaring.
Tjeu
De kracht van Lien zit niet in de door haar gehanteerde oefeningen of technieken, maar in haar pure aanwezigheid. Vanuit haar hart spiegelt ze jouw groeipunten en leidt ze je naar een natuurlijk aanvoelende hogere staat van bewustzijn. Het is een cadeau aan jezelf een workshop bij haar te volgen.
André
Een schitterende dag vol zelfliefde waarin Lien heel veel veiligheid neerzet en je respect- en liefdevol allerlei mogelijkheden aanreikt om nog meer bewust van jezelf te gaan houden. Een warme dag waarop veel ruimte was voor persoonlijke kwetsbaarheid en groei.
Stan
10/10
Wat een superdag! Wat een energie! Wat een liefde! Ik wil meer!!!
Frank
Oh, dankjewel! Prachtige muziek had je. Ik ben er helemaal verliefd op.
Marita
Wat een speciale dag was het. Ik vond het superspannend, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Het was echt een ervaring en een cadeau om mee te maken. Ik kom snel nog eens terug.
Youssra