One day Selflove Retreat

het is zover Lief mens,

ย 

OMG!! De eerste Selflove Retreat 2022 was zo fantastisch! Vijf vrouwen gingen je al voor. Zij gingen samen de diepte in om de magie van hun zelfliefde te ontdekken (lees hun reacties onderaan deze pagina). Natuurlijk houden we dit niet voor onszelf en staan de nieuwe data al gepland.

ย 

Deze magische dag is een combinatie tussen workshop en retraite. Waarom? Omdat zelfliefde leuk mag worden ๐Ÿ˜‰. Het mag ontspanning oproepen en plezier. Zodat jij hier vol fun & ease een nieuwe dagelijkse gewoonte van kunt maken. Zodat jij nog meer gaat overstromen van liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor het leven

Data Selflove Retreats 2022:

ย 

Zaterdag 10 septemberย  van 10.00 tot 17.30 uur

(gemengde groep)

nodig ik je uit om jezelf helemaal te laten onderdompelen in het prachtige thema Zelfliefde! Deze dag is extra speciaal, want hij is voor mannen รฉn vrouwen. Samen gaan we een bijzondere dag tegemoet waar je zowel de reis met jezelf als met elkaar aangaat.

ย 

Zaterdag 12 november van 10:00 tot 17:30 uur

(women only)

nodig ik jou weer uit, lieve vrouw: Om deze retraitedag in jezelf te investeren. Je gaat groeien, leren en ontspannen samen met een groep gelijkgestemde vrouwen.

ย 

Heb jij behoefte aan:

ยปย  Een verwendagje helemaal voor jou

ย 

ยปย ย Kunnen houden en zelfs genieten van je lichaam
ย 
ยปย  Samen met andere vrouwen delen en helen
ย 
ยปย ย Samen de diepte ingaan over zelfliefde

ย 

ยปย  ย Vol zelfvertrouwen deze dag weer te verlaten

Itโ€™s all-in you babe!

En op deze dag gaan we dit in jou naar boven halen