One day Selflove Retreat

Video afspelen

het is zover Lief mens,

OMG Wat houd ik toch van dit thema!!! Believe me, prachtige ziel. Het is zo ontzettend mogelijk om te groeien in ZelfLiefde. Jawel, met de juiste skillset en ambitie is alles mogelijk.
Al 60 dappere zielen gingen je voor in de vorige SelfLove Retraites. Scroll naar beneden voor hun liefdevolle woorden en ervaringen.

 

🔥
🔥
🔥

 

Deze magische dag is een combinatie tussen workshop en retraite. Waarom? Omdat zelfliefde leuk mag worden 😉. Het mag ontspanning oproepen en plezier. Zodat jij hier vol fun & ease een nieuwe dagelijkse gewoonte van kunt maken. Zodat jij nog meer gaat overstromen van liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor het leven

Data Selflove Retreats 2022:

Zaterdag 12 november van 10:00 tot 17:30 uur

(Gemengde Groep)

 
De laatste editie van het jaar! Op 12 november is het weer tijd voor een Deep Dive in de Liefde. Met een groep gelijkgestemde lefhebbers gaan we de idepte in, we zoeken de liefde en deze zullen we vinden ook. Op deze dag zullen we delen, wellicht breken, sowieso groeien én zeker ook de kans krijgen om weer te helen.
Ben jij klaar voor een echte ervaring? 

 

Wil jij de tools leren om zelfliefde toegankelijk en makkelijk voor jezelf te leren leven?

 

Voel jij dat jij hierbij wilt zijn?
 

Kom je samen? Kies dan voor een Duo Ticket en bespaar €45,00 per persoon!🥰

 

Het zit al allemaal in je, lieverd! Laten we het er samen uithalen

Sprinkles of Love from others:

10/10
Ik kijk terug op het selflove retreat met een warm en liefdevol gevoel. Wat een warm bad vol liefde, compassie en onvoorwaardelijke acceptatie was dit. Je weet mensen in hun waarde te laten maar toch aan te moedigen om te groeien zelfs als het doodeng is, hierin blijf je geduldig en bied je een enorme steun om ervoor te zorgen dat de ander het kan en durft aan te kijken. Echt een diepe buiging voor hoe jij dit weet te doen. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen waarin je je een dag mag onderdompelen in onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en warmte.
Lobke
Omg, deze dag was te gek!! Ik voel me echt anders. Deze week gaat alles zo goed meteen ook. Ik merk dat ik mezelf beter begrijp en ook meer liefde en begrip voor mezelf kan voelen. Wat een ervaring zeg. Ik ben je megadankbaar. De oefeningen hebben me echt aan het denken gezet. En jij zet zoveel veiligheid neer. Ik voelde me ontzettend op mijn gemak en aan het einde van de dag ook helemaal verbonden met mezelf en de groep. Dankjewel daarvoor.
Mariska
Wat een heerlijke dag gisteren. Zoveel uitnodigingen, speelsheid en diepte! Je zorgt zo gemakkelijk voor de veiligheid van iedereen waardoor ieder lid van de groep zijn eigen ding écht kan aankijken. En dat gebeurt dan ook! Wat een rust en overzicht heb je. Oprecht reagerend en inspelend op alles wat naar voren komt en gezien mag worden. Je neemt de tijd die de ander nodig heeft om zijn/haar laatste masker, de laatste sluier voordat het diepe verdriet of de fragiele kwetsbaarheid zich durven tonen, te laten vallen. En tijd en aandacht is het enige wat we hebben om de ander zover te krijgen. Je dagindeling, keuze van oefeningen, opeenvolging van werkvormen, muziekkeuze, pauzemomenten - ze voelen allemaal heel natuurlijk, organisch, passend. Je hebt het gewoon in je vingers om een groep te leiden, aan te voelen wat kan en niet kan en daarbij ieder groepslid apart te zien in wat zij/hij nodig heeft. Een gave! Je neemt zelf de volle rust en ruimte voor jezelf in om aanwezig te zijn als Mens, als Vrouw én als groepsleider. Je persoonlijke kracht en kwetsbaarheid gaan de groep voor en brengen hen daar waar ze nog niet eerder geweest zijn. En het voelt allemaal heel natuurlijk, niet geforceerd. Een natuurtalent dus. Prachtig. Dank voor deze ervaring.
Tjeu
De kracht van Lien zit niet in de door haar gehanteerde oefeningen of technieken, maar in haar pure aanwezigheid. Vanuit haar hart spiegelt ze jouw groeipunten en leidt ze je naar een natuurlijk aanvoelende hogere staat van bewustzijn. Het is een cadeau aan jezelf een workshop bij haar te volgen.
André
Een schitterende dag vol zelfliefde waarin Lien heel veel veiligheid neerzet en je respect- en liefdevol allerlei mogelijkheden aanreikt om nog meer bewust van jezelf te gaan houden. Een warme dag waarop veel ruimte was voor persoonlijke kwetsbaarheid en groei.
Stan
10/10
Wat een superdag! Wat een energie! Wat een liefde! Ik wil meer!!!
Frank
Oh, dankjewel! Prachtige muziek had je. Ik ben er helemaal verliefd op.
Marita
Wat een speciale dag was het. Ik vond het superspannend, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Het was echt een ervaring en een cadeau om mee te maken. Ik kom snel nog eens terug.
Youssra