Magical Woman Vrouwencirkel

Hi magische vrouw!

Wat ontzettend leuk dat jij hier bent!
Met de Magical Woman cirkels gaan we alle kanten van jouw vrouw zijn  ontdekken door aandacht te schenken aan iedere versie van jou die in jou leeft.
Wie is zij? Waar verlangt zij naar? Wat heeft zij (van jou) nodig? Enkele thema’s staan hier beneden al.
Dus scroll, koop je ticket en ontdek de vrouw in jou!

Wat kun je verwachten?

 
Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie waar vrouwen iedere maan(d) samen komen om te verbinden, delen en helen met andere vrouwen. Het is een plek om rust en vertrouwen met elkaar te ervaren. 
 
In een drukke samenleving waarin vooral mannelijke eigenschappen zoals individualiteit, prestatie, concurrentie en rationaliteit centraal staan is het belangrijk om ook de andere kant aandacht te geven zodat je als mens weer in balans kunt komen.
 
In de cirkels is er ruimte om te delen, te huilen, stil te zijn. Kortom: alles mag er zijn. Met oefeningen, rituelen, beweging, meditatie en sharings creëren we samen een sacred space waarin groepsgevoel, zorg, begrip en intuïtie centraal staan.

Praktisch

 
 
6 exclusieve cirkels in 1 jaar. Zie beneden voor data!
Max 8 vrouwen om de persoonlijke en intieme sfeer op deze avonden te bewaren.
Op locatie in Tilburg
Voel jij dat je hierbij hoort te zijn? Reserveer dan snel je plek!
19:00 – 21:30 uur

 

Tickets:

1 cirkel  €44,- 
 
3 Rittenkaart: Neem deel aan 3 cirkels dit jaar voor maar liefst:
€99,-

Data 2023:

15  februari (self-loving woman)
19  april (vuurvrouw)
19 juli (sensuele vrouw)
20  september (Vrouwelijke intuitie)
18  oktober (Embodiment)
22  november (Innerlijke kind)
 
 

Het is een plek om je alledaagse rollen even los te kunnen laten en samen met andere sisters de diepte in te duiken. Thema’s als maanfasen, elementen, levensfases komen voorbij. Zonder te oordelen kan er naar elkaar worden geluisterd. Het doet iets met je wanneer je door andere vrouwen vanuit liefde en een diepgaand respect ontvangen en gezien wordt. Dit heb ik zelf enorm ervaren in de jaren dat ik al mee doe aan vrouwencirkels. Ik zal dit ook altijd blijven doen, ongeacht of ik de cirkel zelf geef of niet. Het samen zijn met andere vrouwen in een omgeving waar ik volledig vrij mezelf kan zijn is een cadeau dat ik blijf geven en koesteren.

Ik hoop dat ik jou dezelfde ervaring zo mag geven en dat je het ook als een cadeau aan jezelf zult beleven. Ik ontmoet je graag in de cirkel.

 

Veel Liefs,
Lien