Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie waar vrouwen iedere maan(d) samen komen om te verbinden, delen en helen met andere vrouwen. Het is een plek om rust en vertrouwen met elkaar te ervaren. 

In een drukke samenleving waarin vooral mannelijke eigenschappen zoals individualiteit, prestatie, concurrentie en rationaliteit centraal staan is het belangrijk om ook de andere kant aandacht te geven zodat je als mens weer in balans kunt komen.

Wat kun je verwachten?

In de cirkels is er ruimte om te delen, te huilen, stil te zijn. Kortom: alles mag er zijn. Met oefeningen, rituelen, beweging, meditatie en sharings creëren we samen een sacred space waarin groepsgevoel, zorg, begrip en intuïtie centraal staan.

Praktisch
Iedere 3e donderdag van de maand vindt de cirkel plaats.
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: €20,00
Locatie: Bieslookweg 115, 5044DK Tilburg
Max aantal deelnemers: 6
 
Meld hier je aan via aanmeldformulier

Het is een plek om je alledaagse rollen even los te kunnen laten en samen met andere sisters de diepte in te duiken. Thema’s als maanfasen, elementen, levensfases komen voorbij. Zonder te oordelen kan er naar elkaar worden geluisterd. Het doet iets met je wanneer je door andere vrouwen vanuit liefde en een diepgaand respect ontvangen en gezien wordt. Dit heb ik zelf enorm ervaren in de jaren dat ik al mee doe aan vrouwencirkels. Ik zal dit ook altijd blijven doen, ongeacht of ik de cirkel zelf geef of niet. Het samen zijn met andere vrouwen in een omgeving waar ik volledig vrij mezelf kan zijn is een cadeau dat ik blijf geven en koesteren.

Ik hoop dat ik jou dezelfde ervaring zo mag geven dat je het ook als een cadeau aan jezelf zult beleven. Ik ontmoet je graag in de cirkel.

 

Veel Liefs,
Lien