Een korte gids in Zelfliefde

Welkom op je reis naar binnen. Het is niet niks, de reis van zelfliefde. En toch is dit het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Er is namelijk maar 1 persoon waar jij je hele leven mee leeft en dat ben jij! Dus laten wij er samen voor zorgen dat dit jouw leukste en meest liefdevolle relatie wordt!

 

Je kunt ervoor kiezen om deze korte training over 5 dagen te verdelen. Zo is het ooit ook ontstaan: als een 5-day Challenge. Maar gaat dit te snel voor je of merk je dat je een oefening vaker zou willen herhalen zodat het een dieper effect heeft? Voel je dan vooral vrij om er een 5-week Challenge van te maken. Wanneer je hiervoor kiest zou ik je willen aanraden om de 5 modules te verdelen over 5 weken. 

 

Ik wens je heel veel Liefde & Plezier!

 

Module 1

Let’s gooooo!! Vandaag behandelen we het stukje bewustwording: wordt je bewust van het feit dat jij niet je gedachten bent en dat je er van een afstandje naar kunt kijken en ze observeren. Zo ontstaat er ruimte en de kans om met deze gedachten te werken. Dit is ons doel in Module 1.

Module 2

In Module 2 behandelen we soft vision. Een techniek uit het Taoïsme die mij veel gebracht heeft. De kracht zit in de eenvoud van het iedere dag durven herhalen van een kort momentje met jezelf. 

Module 3

Vergeven en helen is het thema van deze dag of week, afhankelijk van jouw aanpak.
Om iets echt los te kunnen laten, mogen we het eerst helen. We zijn zo gewend om alles op onze buitenwereld te projecteren dat we vergeten dat er eigenlijk maar één iemand is die ons echt beperkt.
Dit ben jij zelf! Jouw kritische gedachten zijn het enige dat je in de weg staat op het pad naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. De truc is NIET om deze gedachten proberen te elimineren. Dit is onmogelijk. Wat je wel kunt doen is er met compassie naar kijken zodat ze minder luid worden.
Oefenen en herhalen is enorm belangrijk bij deze Module.

 

Module 4

Module 4 alweer! Let’s goooo!! Je bent al zo onwijs goed bezig.
Je bent je al bewust geworden. Je hebt al met zachte ogen naar jezelf gekeken én je hebt de tijd genomen om jezelf te vergeven voor wat is geweest. Dan is het nu tijd voor iets nieuws. You’ve got this!

Module 5

De laatste Module van deze korte SelfLove Challenge.
Dit is de dag waarin alles samenkomt. Er mag gelachen worden, want ook humor is een megabelangrijke tool in jouw groeiproces.
Leer jezelf -en vooral je bekritiserende gedachten- niet al te serieus te nemen en het leven wordt gegarandeerd een stuk leuker! Ik wens je heel veel plezier bij deze finale opdracht.
In Liefde,
Lien
 

Anderen gingen je voor: