Oud en Nieuw Retreat

Lieve vrouw, ben je ook zo toe aan een momentje voor jezelf en toch in verbinding zijn met anderen?

Heb je ook behoefte aan ontspannen en met frisse energie het nieuwe jaar ingaan?

Wil je Oud & Nieuw eens op een nieuwe manier beleven?

 

OMG, dan zit je op de goede plek bij dit Oud & Nieuw retreat! Op een sfeervolle locatie in Valkenswaard bieden wij de perfecte combinatie van in alle rust terugkomen bij jezelf en toch de verdieping opzoeken met elkaar. 
 
Dit heerlijke winterretraite is er speciaal voor vrouwen die zichzelf extra willen verwennen tijdens de jaarwisseling. Van 30 december t/m 1 januari staat alles in het teken van de kracht van de jaarwisseling. Pascale en Lien verbinden body en mind d.m.v. verbindende workshops, yoga, ceremonies, ademwerk, meditatie en emotioneel lichaamswerk. Dit weekend is er echt voor jou: om de verbinding met jezelf, met andere vrouwen en met je innerlijke rust weer aan te gaan.

Body & Mind: ons team!

de Jaarenergie brengt je dichter bij jezelf

Met gelijkgestemden creëren we een veilige en fijne omgeving en gaan we samen op reis. De reis van loslaten en afscheid nemen terwijl we het oude bedanken en eren. Zodat we op 1 januari het ontstaan van nieuwe wensen en dromen voor het nieuwe jaar kunnen verwelkomen.
Oud & Nieuw is een speciale tijd in het jaar. De nieuwe jaarenergie van 1 januari brengt je in contact met je ware zelf, de essentie van wie je werkelijk bent. Het is een energie die bezieling en spirituele groei brengt, het zal je helpen om vanuit balans en vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan.
Werken met de jaarenergieën helpt je om bewust verbinding te maken met je eigen wijsheid en helpt je op koers te blijven. Hier zullen wij dit weekend met mooie rituelen en oefeningen gebruik van maken.

Locatie

 
Middenin het dorpje Valkenswaard (vlakbij Eindhoven) ligt een oude sigarenfabriek die is omgetoverd tot een sfeervolle plek met prachtige ruimtes om in te werken en te verblijven.
Met turquoise tinten, lichte ruimtes en prachtige houten vloeren heeft de plek een bohemian uitstraling die zowel voor rust als gezelligheid zorgt.
Het is een rustige locatie waar er genoeg ruimte is om zowel momenten samen te delen als momenten de rust op te zoeken.
De locatie heeft een mooie zaal waar het grootste deel van het programma plaats zal vinden. Daarnaast is er een binnentuin en hebben we de gehele locatie voor onszelf. De keuken, het woongedeelte en de slaapgedeeltes hebben een rustieke uitstraling en geven sfeer om de momenten, buiten het programma om, in door te brengen. 

Healthy food

Ook voor ons binnenste wordt goed gezorgd met lekkere en gezonde vegetarische maaltijden. De enige man in het gebouw tijdens het retraite is een van onze koks! Samen zullen zij met liefde voor onze maaltijden zorgen dit weekend.

Heb je allergieën? Geef het tijdens je aanmelding even door.

 
 

Info & Prijzen

Ticket prijs:                        €533,-    
 
Datum:                                Vrijdag 30 dec. 17:00 uur –
                                             Zondag 1 jan. 16:00 uur
 
Locatie:                               Valkenswaard              

Wat andere deelnemers zeiden:

5/5
Het oud en nieuw retreat met Lien en Pascal was een cadeau voor mezelf. Met deze prachtige vrouwen heb ik een fantastisch, leerzaam en vooral liefdevol weekend beleefd. De energie en rust die ze met ons deelden voelde heel fijn! We hadden een hele fijne groep, waarbij ik veel mooie mensen heb mogen ontmoeten. Deze mooie ervaring en herinnering neem ik mee in mijn hart 💖🙏
Marieka
5/5
Het oud&nieuw retreat was een cadeau aan mezelf. Het kwam exact op het juiste moment voorbij toen ik opzoek was naar een paar dagen weg na een hectische maand. Wat een heerlijke dagen waren het! De liefdevolle begeleiding van Lien en Pascale bij alle workshops, de ochtenden fijn starten met yoga, de verbinding die er snel was met de andere mooie vrouwen, de heerlijke maaltijden en ook nog een massage! Dank dames voor deze fijne dagen!
Mirjam
5/5
Met oud en nieuw een retreat doen. Toen ik de mogelijkheid zag, schreeuwde heel mijn zijn dat ik dit wilde. Was even lastig om voor mezelf te kiezen in plaats van familie, maar achteraf de beste keuze! Ik probeer mijn ervaring onder woorden te brengen, wat nooit helemaal de lading dekt, want het gevoel is onbeschrijfelijk. Pascale en Lien zorgen voor veiligheid, openheid en zachtheid. Waarbij Pascale voor de beweging en het lichaam zorgt door oefeningen en yoga, zorgt Lien dat alle woorden een plekje krijgen en door middel van meditatie en opdrachten verdere verdieping mogelijk is. De ademhalingsoefening heeft bij mij het meeste losgemaakt, wat ik nog dagen erna heb kunnen voelen. De afwisseling van beweging, ontspanning en het verwoorden en uitspreken van gedachten was voor mij erg krachtig. Het is super om te ervaren dat je elkaar als groep kunt dragen en steunen, maar ook even los van deze energie kunt komen als dat nodig is. Zelf heb ik heel bewust achter me gelaten wat ik niet meer wil in het nieuwe jaar en heb ik intenties gezet waar ik nu volop mee bezig ben! Ik ben vrij en vol nieuwsgierigheid het nieuwe jaar gestart. Dank jullie wel ladies, jullie zijn top! Super bedankt en ik ga jullie allebei zeker nog een keer zien, op wat voor manier dan ook!!
Riëlle