Oud en Nieuw Retreat

Ben je ook zo toe aan een momentje voor jezelf en toch in verbinding zijn met anderen?
Behoefte aan ontspannen en met frisse energie het nieuwe jaar ingaan? Wil je Oud & Nieuw eens op een nieuwe manier beleven? Kies dan voor dit Oud & Nieuw retreat! Op een sfeervolle locatie in Valkenswaard bieden wij de perfecte combinatie van in alle rust terugkomen bij jezelf en toch de verdieping opzoeken met elkaar.
Dit heerlijke winterretraite is er speciaal voor vrouwen die zichzelf extra willen verwennen tijdens de jaarwisseling. Van donderdagavond 30 december t/m zaterdagmiddag 1 januari staat alles in het teken van de kracht van de jaarwisseling. Pascale en Lien verbinden body en mind d.m.v. mooie workshops, yoga, meditatie en emotioneel lichaamswerk.
 

Body & Mind

Dit powerkoppel maakt dit retreat wel een hele bijzondere. Pascale werkt met de body: yoga en massage zijn haar expertise. Haar relaxte uitstraling en verwelkomende houding geven je een gevoel van thuiskomen. Lien werkt met de mind: psychologie, emotioneel lichaamswerk en coaching zijn haar expertise. Lien is een echte dieptewerker. Zij straalt kracht uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Samen creëren zij de perfecte condities zodat jij in een fijne omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken en tot rust kunt komen.

De jaarenergie brengt je dichter bij jezelf

Met gelijkgestemden creëren we een veilige en fijne omgeving en gaan we samen op reis. De reis van loslaten en afscheid nemen terwijl we het oude bedanken en eren. Zodat we op 1 januari het ontstaan van nieuwe wensen en dromen voor het nieuwe jaar kunnen verwelkomen.
Oud & Nieuw is een speciale tijd in het jaar. De nieuwe jaarenergie van 1 januari brengt je in contact met je ware zelf, de essentie van wie je werkelijk bent. Het is een energie die bezieling en spirituele groei brengt, het zal je helpen om vanuit balans en vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan.
Werken met de jaarenergieën helpt je om bewust verbinding te maken met je eigen wijsheid en helpt je op koers te blijven. Hier zullen wij dit weekend met mooie rituelen en oefeningen gebruik van maken.

Locatie

 
Middenin het dorpje Valkenswaard (vlakbij Eindhoven) ligt een oude sigarenfabriek die is omgetoverd tot een sfeervolle plek met prachtige ruimtes om in de werken en te verblijven.
Met turquoise tinten, lichte ruimtes en prachtige houten vloeren heeft de plek een bohemian uitstraling die zowel voor rust als gezelligheid zorgt.

 

Het is een rustige locatie waar er genoeg ruimte is om zowel momenten samen te delen als momenten de rust op te zoeken.

 

De locatie heeft een mooie zaal waar het grootste deel van het programma plaats zal vinden. Daarnaast is er een binnentuin en hebben we de gehele locatie voor onszelf. De keuken, het woongedeelte en de slaapgedeeltes hebben een rustieke uitstraling en geven sfeer om de momenten tussen het programma door in door te brengen. 

Healthy food

Ook voor ons binnenste wordt goed gezorgd met lekkere en gezonde vegetarische maaltijden. De enige man in het gebouw tijdens het retraite is een van onze koks! Samen zullen zij met liefde voor onze maaltijden zorgen dit weekend.

Heb je allergieën? Geef het tijdens je aanmelding even door.

Massage

Wil je tijdens dit weekend genieten van een ontspannende massage? Verwen jezelf dan met een extra relaxmomentje door een ontspanningsmassage bij te boeken. De kosten hiervan bedragen € 35,- voor een half uur of € 50,- voor een uur. Wij plannen de massages in op de vrijdag. Bij je aanmelding kun je bij ‘Overige opmerkingen’ aangeven dat je een massage wilt bijboeken. Wij reserveren dan, op volgorde van aanmelding, een plek voor je.

Info & Prijzen

Ticket prijs:                        €425,-     (nog enkele beschikbaar)
Early bird prijs:                 €350,-     (uitverkocht)
Datum:                                Donderdagavond 30 december t/m zaterdagmiddag  1 januari
Locatie:                               Valkenswaard