Tijd voor een reset

We kennen het allemaal. Vakantietijd, wijntjes, cocktails, lekker eten. En het was heerlijk! Maar dan? Hoe komen we weer terug in ons gezonde ritme?
Een sap vastenkuur van 3-5 dagen is DE manier om je lichaam te resetten zodat alle cravings verdwijnen en jij je gezonde eetpatroon weer met gemak op kunt pakken.
Je krijgt in korte tijd onwijs veel nieuwe voedingsstoffen binnen en alle oude afvalstoffen raak je gemakkelijk kwijt. En door middel van dit online traject kun je er zelf voor kiezen wanneer je de detox thuis doet! Lekker wanneer het jou uitkomt, maar wel met alle tools en de juiste begeleiding binnen handbereik.

Alle voordelen van deze detox op een rijtje:

 

~ 𝘝𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘵 𝘥𝘦 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘤𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯, 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘳𝘮𝘰𝘯𝘦𝘯.
Je lichaam start celreparatie zoals het verwijderen van afvalstoffen uit cellen. Ook genen en moleculen die te maken hebben met de levensduur en die je beschermen tegen ziektes ondergaan verbeteren zich.

~ 𝘝𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘱𝘵 𝘫𝘦 𝘴𝘵𝘰𝘧𝘸𝘪𝘴𝘴𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘩𝘰𝘨𝘦𝘯.

Door de rust die er in je systeem ontstaat zullen alle oude resten van eiwitten en koolhydraten opgeruimd worden. Hierdoor zal je stofwisseling zich versnellen.

~ 𝘚𝘵𝘶𝘥𝘪𝘦𝘴 𝘵𝘰𝘯𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘷𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘴𝘶𝘭𝘪𝘯𝘦𝘳𝘦𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯𝘵𝘪𝘦 kan 𝘷𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘣𝘭𝘰𝘦𝘥𝘴𝘶𝘪𝘬𝘦𝘳𝘯𝘪𝘷𝘦𝘢𝘶𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘢𝘨𝘦𝘯.

~ 𝘝𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘥𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘹𝘪𝘥𝘢𝘵𝘪e𝘷𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴𝘴 𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘵𝘴𝘵𝘦𝘬𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯. Hierdoor voorkom je dus mogelijke ziektes.

~ 𝘝𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘧 𝘦𝘧𝘧𝘦𝘤𝘵 𝘰𝘱 𝘮𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘤𝘰𝘧𝘢𝘤𝘵𝘰𝘳𝘦𝘯 𝘳𝘰𝘯𝘥𝘰𝘮 𝘩𝘢𝘳𝘵- 𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘢𝘵𝘻𝘪𝘦𝘬𝘵𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘣𝘭𝘰𝘦𝘥𝘥𝘳𝘶𝘬, 𝘤𝘩𝘰𝘭𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘰𝘭, 𝘵𝘳𝘪𝘨𝘭𝘺𝘤𝘦𝘳𝘪𝘥𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘵𝘴𝘵𝘦𝘬𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯.

~ 𝘖𝘰𝘬 𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘴𝘦𝘯𝘦𝘯. Het maakt ons vrolijk.
Vaker op een dag eten kost je brein namelijk ook veel energie. Je hersenen bepalen waar het voedsel heen moet en wat er allemaal aangemaakt moet worden om het te verbranden en weer af te breken. Ook blijkt uit studies dat vasten met tussenpozen je brein zou kunnen beschermen tegen neurodegeneratieve ziekten zoals bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer.

~ 𝘑𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘩𝘰𝘰𝘨𝘵 𝘥𝘦 𝘬𝘸𝘢𝘭𝘪𝘵𝘦𝘪𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘦 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯. Af en toe enkele dagen vasten of regelmatiger aan intermediair vasten doen, zorgt voor een fysieke en mentale schoonmaak.

~ 𝘒𝘰𝘳𝘵𝘰𝘮: 𝘫𝘦 𝘨𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦 s𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘳𝘶𝘴𝘵. En rust betekent vaak: tijd voor herstel ♡

Normale prijs €120,-

herfst-actie €75,-

Voor deze prijs ontvang jij:

» een werkboek vol met motivatie en tips dat je helpt je proces en voortgang te moduleren t.w.v. €16.99

» een receptenboekje met alle recepten en hun precieze werking die ik zelf jaarlijks gebruik tijdens mijn detox t.w.v. €29,-

» 2 uur aan videomateriaal met precieze instructies en tips t.w.v. €180,-

 
Kies je de Bonus?

»  dan ontvang je nu tijdelijk voor een meerprijs van €60,-  ook 2 online coachsessies van 45 minuten t.w.v. €135,-