Use the New Moon to Manifest

Ben je toe aan een moment voor jezelf en wil je toch in verbinding zijn met anderen? Is het tijd voor ontspanning en een frisse nieuwe energie? Kies dan voor het New Moon Manifestation Retreat! Op een sfeervolle locatie in Valkenswaard bieden wij de perfecte combinatie van in alle rust terugkomen bij jezelf en toch de verdieping opzoeken met elkaar.
Dit heerlijke voorjaarsretraite is er speciaal voor diegene die zichzelf extra willen verwennen en/of iets speciaals willen doen met de nieuwe maan. Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag staat alles in het teken van de manifestatiekracht van de nieuwe maan. Het verbinden van body en mind d.m.v. mooie workshops, rituelen, yoga, meditatie en emotioneel lichaamswerk staat dit weekend centraal.
 

Body & Mind

 

Dit powerkoppel maakt dit retreat wel een hele bijzondere.

Pascale (rechts op de foto) werkt met de body: yoga en massage zijn haar expertise. Maar ook Mantra’s zingen en ceremonies begeleiden doet ze met veel plezier. Haar relaxte uitstraling en verwelkomende houding geven je een gevoel van thuiskomen.

 

Lien werkt met de mind: psychologie, emotioneel lichaamswerk en coaching zijn haar expertise. Lien is een echte dieptewerker. Tijdens haar coachtrajecten, workshops en werk met vrouwen is zelfliefde haar favoriete thema om mee te werken. Lien motiveert en nodigt je uit om te willen groeien als mens op de meest positieve en leukste manier als mogelijk. Zij zelf straalt kracht uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

 

Samen creëren zij de perfecte condities zodat jij in een fijne omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken en tot rust kunt komen. Er is ruimte voor zowel groeps- als individueel werk.

Explore your potential, the way you are able to Love and truly create in your life

Tijdens een nieuwe maan hangt er altijd de nieuwe energie van creatie. Dit is een energie die wij vrouwen maar al te goed kennen. Het is namelijk verbonden met onze baarmoeder, de bron van nieuw leven en creativiteit. Werken met deze energie brengt je gemakkelijker in contact met jezelf en je verlangens.

 

Wat zou je graag nog willen creëren? Wat ligt er al een tijdje te wachten op nieuwe input en energie om het echt te kunnen laten ontstaan vanuit complete alignment en inspired action

 

Tijdens de nieuwe maan is het dé tijd om stil te staan bij al het nieuws dat je wilt gaan creëren en aanpakken in je leven op dit moment. Samen met gelijkgestemden creëren we een veilige en fijne omgeving en gaan we samen op reis. De reis van loslaten en afscheid nemen terwijl we het oude bedanken en eren. Zodat we met de nieuwe maan het ontstaan van nieuwe wensen en dromen & actieplannen kunnen verwelkomen.

Locatie

 
Middenin het dorpje Valkenswaard (vlakbij Eindhoven) ligt een oude sigarenfabriek die is omgetoverd tot een sprookjesachtige sfeervolle plek met prachtige ruimtes om in de werken en te verblijven.
Met turquoise tinten, lichte ruimtes en prachtige houten vloeren heeft de plek een bohemian uitstraling die zowel voor rust als gezelligheid zorgt.
Het is een rustige locatie waar er genoeg ruimte is om zowel momenten samen te delen als momenten de rust op te zoeken.
 
De locatie heeft een mooie zaal waar het grootste deel van het programma plaats zal vinden. Daarnaast is er een binnentuin en hebben we de gehele locatie voor onszelf. De keuken, het woongedeelte en de slaapgedeeltes hebben een rustieke uitstraling en geven sfeer om de momenten tussen het programma door in door te brengen. 

Healthy Food

Ook voor ons binnenste wordt goed gezorgd met lekkere en gezonde vegetarische maaltijden. De enige man in het gebouw tijdens het retraite is een van onze fantastische koks! Samen zullen zij met liefde voor onze maaltijden zorgen dit weekend.

Heb je allergieën? Geef het tijdens je aanmelding even door.

Massage

Wil je tijdens dit weekend genieten van een ontspannende massage? 
Verwen jezelf dan met een extra relaxmomentje door een ontspanningsmassage bij te boeken. De kosten hiervan bedragen € 50,- voor een half uur of € 70,- voor een uur. Wij plannen de massages in op de zaterdag.
Bij je aanmelding kun je bij ‘Overige opmerkingen’ aangeven dat je een massage wilt bijboeken. Wij reserveren dan, op volgorde van aanmelding, een plek voor je.

Info & Prijzen

Ticket prijs:                        €485,-   
Early bird prijs:                 €425,-    
Datum:                                Vrijdagavond 29 april t/m zondagmiddag  1 mei
Locatie:                               Valkenswaard