Vrouwenweekend: Magic 4 Women

- Back to your Nature -

Kom jezelf drie dagen lang herbronnen in de natuur. Op een magische plek in Zuidoost Brabant krijg je de rust, ruimte en voeding om je weer te verbinden met je bron. Met wie jij ten diepste bent. Een lang weekend om te verstillen, verdiepen en contact te maken met de roep van je ziel.
Met een groep van max 14 vrouwen ga je drie dagen lang de diepte in met rituelen en ceremonies waarin de magie van je vrouw zijn zich opnieuw mag ontvouwen. We nemen je mee op reis met transformerend ademwerk, meditaties, stilte, energetisch lichaamswerk en een systemische  opstelling ter ere van je vrouwelijke familielijn. In een veilige bedding mag je ontdekken wat er op dit moment gezien wil worden in jouw leven.

Welkom

Fluistert het verlangen naar meer verbinding met jezelf, je spirituele lijn en de natuur? Dan ben je welkom om in te stappen op deze reis. Om de wijsheid van je eigen mind, body & soul weer te ontdekken. Ondersteund door de helende krachten van de natuur, rijke maaltijden en de toegewijde begeleiding van Lien en Sandra.

Over ons

Lien haar zielsmissie is het empoweren van vrouwen op hun pad naar onvoorwaardelijke zelfliefde voor henzelf en hun lichaam. Als positief psycholoog is ze gespecialiseerd in geluk, voldoening en zelfliefde. Zij focust zich op zowel de mind als het lichaam door een combinatie van ademwerk, lichaamswerk en bewustzijnsgroei.
 
Sandra begeleidt al jaren vrouwencirkels. Het is een lang gekoesterde droom om het magische, energetisch veld wat zich manifesteert tijdens een vrouwencirkel uit te breiden naar weekenden en het zo te verdiepen. Ze werkt vanuit een aardse spiritualiteit, met oog voor het systemische veld. Ze is gespecialiseerd in adem- en lichaamswerk.

Locatie

Midden in een privé bos nabij Eindhoven ligt het landgoed Boschhoek verscholen. Bebouwd met kleine huisjes, boshutten, een yurt en vuurplaats. Een sacred space met een sereniteit waar je de diepe liefde van moeder natuur als vanzelf ervaart. Je slaapt in de yurt of kleine slaapzaal, op een eigen matras, midden in het bos. Wanneer je echt ‘back to nature’ wilt, ben je ook vrij je tentje op te zetten op het veld. Terwijl jij geniet van alles wat het programma en de natuur te bieden heeft, zorgen onze chefs voor gezonde, veganistische maaltijden, om je te verwennen en je innerlijke proces optimaal te ondersteunen.

Praktische informatie

23, 24 en 25 september 2022

Aanvang: vrijdagmiddag 14.00 uur, start programma 15 uur

Einde: zondagmiddag 16.00 uur afronding programma  

Locatie: Boschhoek, Papenvoortse Heide 5, Nuenen

Investering   €588,-

 

 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de reis naar onze ware natuur te maken.

 

Lien & Sandra

Expect the unexpected – expect to meet the magic within yourself