Workshop ‘Oefenen met zelfliefde’

Wat als ik kies voor een wereld waarin ik mezelf niet hoef te verbergen?
 
Een wereld waarin ik mezelf mag zijn. Helemaal zoals ik nu al ben.
 
Begint deze wereld dan buiten mij of in mezelf? ❥
 
Deze schitterende wereld van onvoorwaardelijke liefde…
Voor mezelf én voor anderen.
 
Durf ik eigenlijk wel die liefdevolle wereld voor mezelf te creëren?
 
Durf ik mijn huidige paradigma écht in twijfel te trekken & 
Durf ik te geloven dat dit daadwerkelijk mogelijk is?
 
Een wereld waarin ik onvoorwaardelijk van mezelf houd ♥️
En dus waarin ik dus ook onvoorwaardelijk van een ander kan houden.
 
Durf ik mij over te geven aan de imperfectie van perfectie?
 
 
 

Wat gaan we doen?

Hier gaan we op 20 November mee aan de slag tijdens de live training ‘oefenen met Zelfliefde’ op een schitterende plek in Limburg. Deze dag staat in het teken van Oefenen met zelfliefde. ‘Oefenen’ omdat het een proces is. Zelfliefde is een vaardigheid die je kunt trainen. Zelf zie ik dit als een reis die je met jezelf aflegt.

 

De dag zal gevuld zijn met individuele & groepsoefeningen waarbij je kunt oefenen met zelfliefde. Ook krijg je handige tips en de tools om er thuis zelf gemakkelijk mee aan de slag te blijven gaan.

 

Durf jij deze reis te nemen?

Waarom is zelfliefde zo belangrijk?

Zelfliefde. Het voelt soms een beetje cheesy, omdat wij westerlingen aangeleerd hebben gekregen dat je niet teveel aandacht op jezelf moet focussen. Want dan ben je misschien wel egocentrisch, narcistisch of zelfingenomen. Maar het tegendeel is waar: mensen met narcisme of met een enorm ego vertonen dit gedrag vaak juist om een enorme & ongezonde onzekerheid te maskeren.
 
Mag ik je eraan herinneren dat je vol liefde en vertrouwen in jezelf op deze wereld kwam? Als baby’tje hield je van alles aan jezelf. Zelfs je poep! Nu kan ik je vertellen dat dit laatste niet perse het doel is van deze dag. Maar het eerste toch zeker wel: ontdekken en vooral ook ervaren hoe het is om je deze liefde weer te herinneren. Hoe het is om de lagen en overtuigingen af te pellen die deze liefde maskeren en samen met een groep gelijkgestemden weer terug te gaan naar de essentie van jouw zijn….
Namelijk Onvoorwaardelijke Liefde
 
Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf durft te leren houden word je een gelukkiger mens. Je zult meer liefde en geluk ervaren en dus ook aantrekken in je leven. Wanneer we met zachtheid en compassie naar onszelf kunnen kijken, zullen we als vanzelf een mooiere en meer liefdevolle wereld om ons heen creëren. Durven zijn met jezelf, in liefde, juist wanneer het leven je tegenslagen geeft, zal je een vitaler en veerkrachtiger mens maken.

 

 

Praktisch:

Coming up:

 

Wanneer:      Maart 2022 
Tijd:               10:00 – 16:00 uur 
Locatie:        Susteren
Max               10 personen
Kosten:         €99,-
Lunch:          inbegrepen

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: info@liefslien.com

Let op: het aantal plekken is beperkt, dus pas wanneer je een bevestiging hebt ontvangen is je plek officieel.